guardian.

Servicii de monitorizare a sănătății, securității, vieții

Liniștea ta e acum la un click distanță

Protejarea celor dragi n-a fost nicicând mai facilă

guardian. este fondată de cei ce au pus bazele și stau în spatele RPG Security, una dintre cele mai mari companii de securitate din România, iar experiența din zona de securitate privată ne-a arătat faptul că societatea are nevoie de o extindere a acestor servicii remote și în alte zone ce țin de sănătate, siguranță și wellness.

Echipamentul

Alegem să folosim tehnologia astfel încât să putem să luăm decizii importante în cel mai scurt timp posibil pentru a proteja cel mai important asset: Viața.

Persoanele vârstnice, copiii, cei care locuiesc singuri, persoanele imobilizate fac parte din clasa cea mai puțin adresată în materie de health & safety.

Deasemnea multe profesii cu risc  care prin natura lor functioaza izolate (padurari, mineri, sondori, agenti de transport valori, curieri) pot fi expuse pericolelor de securitate fizica sau medicale fara a avea posibilitatea semnalizarii si localizarii in situatii de urgenta.

guardian. s-a lansat pentru a schimba această paradigmă.

Intervenție fizică

Studiile de specialitate  efectuate de Politia Metropolitana New York impreuna cu FBI au stabilit ca semnalizarea unei disparitii in timp util in maxim 2 ore de  la incident cresc sansele de recuperare a victimei cu pana la 100%.

Sistemul guardian. monitorizat in dispeceratul RPG Security poate face aceasta diferenta, mai ales ca putem pune instant la dispozitia POLITIEI pozitia curenta GPS cat si conversatiile ambientale in timp real de pana la 10m in jurul echipamentului.

Intervenție medicală specializată

Studiul statistic din cadru U.P.U. la nivel european au evidentiat ca in cazul anumitor urgente medicale cum ar fi AVC, stop cardio respirator, crize diabetice sau epileptice interventia specializata in maximum 15 minute de la intrarea in criza face diferenta intre viata sau moarte. Serviciul guardian. monitorizat in dispeceratul RPG poate face aceasta diferenta, mai ales ca putem pune instant la dispozitia SMURD  o anamneza completa a pacientului cu tratamentul curent, diagnistice existente, grupa sanguina  in baza unui QR code aflat asupra pacientului pe spatele device-ului.

APLICATII

Persoane vârstnice 91%
Copii și adolescenți 71%
Persoane imobilizate sau cu handicap 78%
Persoane cu Alzheimer 49%

MAX 2m

ACURATETE GPS

> 40 ore

INSTRUIRI PRACTICE

> 10 K

CLIENTI IN SIGURANTA

Scalabilitate

Proces continuu de extindere a serviciilor internațional prin dezvoltarea de parteneriate locale cu furnizori specializați.

Global

Căutam să păstrăm același nivel de servicii indiferent de piața de unde doriți să accesați guardian.

Implementare

guardian.

Alegând guardian., o tehnologie cu o adopție masivă, un simplu device poate fi oricând diferența între siguranță și lipsa acesteia, prin inexistența unor informații care să garanteze trasabilitatea și posibilitatea de a lua decizii bazate pe fapte și date exacte

Apelare buton S.O.S.

Device-ul inteligent poate semnaliza printr-o simpla apasare de buton o stare de urgenta care poate fi medicala sau de securitate iar persoana poate fi localizata GPS de catre dispeceratul RPG in cateva secunde avand posibilitatea de a o contacta atat prin intermediul device-ul care poate functiona ca si un telefon ,sau se pot asculta zgomotele ambientale pentru a identifica o situatie de urgenta (rapire, viol, accident rutier,incident medical) urmand ca ulterior sa alerteze atat echipele de interventie (Politie,Ambulanta,Pompieri,Echipaje RPG) cat si apartinatorii persoanei monitorizate.

Depășire viteză limită

Device-ul  poate semnaliza depasirea vitezei  prestabilite in cazul unei rapiri iar persoana monitorizata poate fi localizata G.P.S. de catre dispeceratul R.P.G. in cateva secunde avand posibilitatea de a o contacta atat prin intermediul device-ul care poate functiona ca si un telefon ,sau se pot asculta zgomotele ambientale pentru a identifica o situatie de urgenta  urmand ca ulterior dispeceratul sa alerteze atat echipele de interventie(Politie,Ambulanta,Pompieri,Echipaje RPG) cat si apartinatorii persoanei monitorizate.

Funcție Părăsire Perimetru

Device-ul inteligent poate semnaliza parasirea perimetrului prestabilit ca urmare a unui rapiri , agresiune fizica sau ca urmare a unei urgente medicale mai ales in cazul persoanelor diagnosticate cu Alzhimer, situatie in care SOS EMERGENCY TRAKER va transmite o alerta in dispeceratul RPG inclusiv locatia GPS fiind initiata procedura standard de verificare si anuntare a fortelor de interventie.

Funcții de avertizare Fall Down

Device-ul inteligent poate semnaliza caderea sau alunecarea persoanei  ca urmare a unui accident domestic sau rutier , agresiune fizica/viol sau ca urmare a unei urgente medicale caz in care SOS EMERGENCY TRAKER va transmite o alerta in dispeceratul RPG inclusiv locatia GPS fiind initiata procedura standard de verificare si anuntare a fortelor de interventie.

Cu functiile basic, starile de alerta pot fi semnalate automat de către device-ul guardian. sau prin apelarea unui buton de urrgență/panică în situații diverse.Cu timp de răspuns zero, beneficiem la maxim de progesul tehnologic IOT.

Utilizând tehnologia GPS, dispecerii specializați RPG cu experiență de minimum 6 ani, interpretează și trimit instant dispoziții către echipajele de intervenție în primă fază.Ulterior apelăm clientul pentru detalierea situației exacte.