SERVICII DE PAZĂ UMANĂ

Cauți o alternativă flexibilă și scalabilă la sistemele de securitate tradiționale?

Te preocupă siguranța familiei tale și a bunurilor tale materiale?

Administrezi o clădire rezidențială sau un complex comercial și vrei să asiguri liniștea și confortul locatarilor?

Îți punem la dispoziție cei peste 25 de ani de experiență în toate domeniile de activitate cunoscute pieței de securitate, cu agenți de securitate care au parte de screening, instruire și calificare conform standardelor internaționale precum ASIS, SIA, dar și a cerințelor legale naționale.

Oameni, Proceduri si Tehnologie

“Ne mandrim cu faptul ca sistemul nostru de recrutare, selectie si inductie, motiveaza personalul, astfel incat rata noastra de rulaj a acestuia este mai mare de 3 ani. stim ca nu multe companii se pot mandri cu acest lucru, cu atat mai putin in domeniul securitatii.”

Concepem proceduri speciale pentru fiecare client in parte. Serviciile noastre sunt prin excelenta customizate si adaptate la politicile si cerintele fiecarui client in parte.

Am dat si dam dovada de exigenta, fermitate si excelenta. Ne pregatim permanent si ne testam oamenii. Clientii nostri au la dispozitie cei mai buni agenti de securitate de pe piata.

Știm că in primul rând suntem fața clienților noștri. Noi, ca industrie, prin agenții alocati beneficiarului, suntem de cele mai multe ori prima interactiune a unui client, a unui colaborator, a unui partener, cu beneficiarul. Cu acest gând plecam in minte atunci cand initiem orice proces, plecand de la cel de training pana la cel de echipare a agentilor de securitate.

Paza RPG SECURITY

RPG nu este si nu isi propune ca si scop direct sa fie cea mai mare companie de securitate din Romania.

Dar RPG este una din cele mai vechi, de traditie, renume si incredere companii de securitate din Romania. Mai presus de atat, avem cea mai mare rata de retentie in randul agentilor de securitate, datorita strategiilor noastre de recunoastere a meritelor lor, de promovare a acestora si de recrutare pe pozitii de management a celor ce au dovedit in teren pricepere, cunoastere si profesionalism.

In security, de cele mai multe ori, agentii din teren sunt cei care fac diferenta.Din acest motiv, investim constant in pregatirea lor, in instruiri si induction.

Procedurile noastre sunt construite in principal cu ajutorul si in conlucrare directa cu beneficiarii servicilor oferite de RPG.

Specialistii RPG in materie de tehnologie vin in sprijinul dumneavoastra cu solutii de securitate de ultima generatie menite sa vina in sprijinul dispozitivului de paza existent.

OFERTA PERSONALIZATA

Pentru o oferta personalizata nevoilor dumneavoastra va rugam sa completati formularul de mai jos si in cel mai scurt timp veti fi contactat de catre un reprezentant RPG

Noutati