RPG RESCUE

DIVISION

PREVENTIE

SIGURANTA

PROTECTIE

NEGLIJENTA ESTE CEA MAI MARE CAUZA A INCENDIILOR

RPG Rescue Division este o extensie naturală a companiei RPG Security, născută din dorința de a aduce securitate și siguranță în toate domeniile în care clienții noștri au nevoie.

Păstrând aceleași valori și principii ce au situat RPG întotdeauna în topul jucătorilor pe piața de securitate, Divizia de Fire & Rescue își propune implementarea acelorași standard profesionale în zona serviciilor private de prevenire si stingere a incendiilor, precum si a serviciilor de îndrumare și control al activității în domeniul apărării împotriva incendiilor.

Focusul constant pe PREVENȚIE & AWARENESS, ajută beneficarii noștri să își concetreze eforturile pe core business-ul companiilor, lăsând în sarcina noastră tot ceea ce inseamna  fire, safety, security și protecție. 

licente si autorizari

RPG RESCUE DIVISON detine avizul de funcționare, reavizat conform legii și asigură posturile conform legislatiei in domeniu doar cu personal calificat profesional, în specialitatea de servant pompier.

Dotari specifice

Cele mai semnificative investitii ale companiei RPG Rescue Division au intervenit in partea de dotari, astfel autospecialele noastre sunt de capacitate mare (2000-5000 litri) si dotate conform normelor interne dar si bunelor practici internationale.

Construim dotarile autospecialelor si ale echipamentelor pompierilor RPG Rescue Divison in urma consultarilor cu specialistii din domeniu, pentru a garanta cele mai bune rezultate indiferent de provocari.

AUTOSPECIALE

Autospecialele din flota RPG Rescue Division sunt compuse din autospeciale de capacitate mica, medie si mare.

CAPACITATE MARE 80%
CAPACITATE MEDIE 40%
CAPACITATE MICA 40%

Dotari specifice

Cand discutam despre siguranta vietii si a bunurilor, nu ne permitem sa lasam nimic la voia intamplarii.

Specializarea acestei nise de personal restransa este extrem de importanta din acest motiv investim constant in pregatiri specifice.

> 3 ani

EXPERIENTA

> 40 ore

INSTRUIRI PRACTICE

> 100 obiective

MONITORIZATE

DOTARI

ECHIPE SPECIALIZATE

Pe langa uniforma si echipamentul ce vor fi alocate, fiecare servant pompier va fi dotat atat cu statie de emisie receptie cat si cu un dispozitiv electronic SMART pentru raportare in timp real si transmitere de  incident cu foto, video si audio pentru o transparenta totala asupra actiunilor.

Echipament servant pompier:

 • Pantaloni
 • Tricou
 • Geacă Primăvară
 • Geacă Iarnă
 • Șapcă

Echipament Grupa de Interventie:

 • Costum Nomex
 • Masca cu vizor
 • Manusi Pompieri
 • Centură brâu
 • Cizme Intervenție
 • Butelie Rezervă

APLICATIA DE RAPORTARE

Raportam incidentele in timp real, iar rondurile de verificare obligatorii conform legii, de asemenea printr-o aplicatie soft dedicate activitatii de Fire & Rescue.

Construim checklist-uri customizate pentru fiecare tip de obiectiv, astfel incat pompierii sa fie focusati pe activitatile care pot face diferenta.