SECURITY OPERATIONs CENTER RPG SECURITY

COS reprezinta mai mult decat un Dispecerat National de Monitorizare si Interventie.

Pe când un Dispecerat National de Monitorizare si interventie reactioneaza pe baza unor semnale provenite din centralele de alarmare a sistemelor de securitate prezente in locatiile individuale, COS reprezinta un concept ce analizeaza, monitorizeaza si adreseaza inteligent riscurile, avand o abordare bazata pe date analitice, ce cauta sa previna amenintarile si sa minimezeze orice expunere.

Tehnologia ne ajuta sa STIM, si nu sa presupunem cand si unde este cazul sa alocam patrulari, sa intarim masurile de securitate astfel incat obiectivele noastre sa fie securizate.

Platformele, aplicatiile si software-urile dedicate actiunilor de interventie si dispecerizare ofera o comunicare si raportare continua si in timp real asupra incidentelor, digitalizand o activitate atat de alerta si de dinamica.

Dispecerii Centrului Operational de Securitate RPG sunt recrutati si instruiti conform ultimelor standarde si practici in domeniu, avand capacitati deosebite de comunicare, analiza si raportare.

Serviciile ce pot fi oferite de catre Centrul Operational Securitate RPG :

  • Raportare Zilnică
  • Alertare In Timp Real
  • Interventie Rapida
  • Suport Tehnic
  • Suport Operational
  • Suport in tratarea incidentelor, information & operations management

OFERTA PERSONALIZATA

Pentru o oferta personalizata nevoilor dumneavoastra va rugam sa completati formularul de mai jos si in cel mai scurt timp veti fi contactat de catre un reprezentant RPG

Noutati