Peste 20 ani de experienta

Inca din 1997, am implementat cu succes un concept de intelligence in securitate, un alt mod de a privi, analiza si gestiona paza unui obiectiv, indiferent ca vorbim despre segmentul de monitorizare-interventie, paza umana sau alte servicii.

Acest lucru a venit in primul rand din evaluarea corecta a responsabilitatii pe care o purtam si a constientizarii increderii ce ni se acorda atunci cand suntem alesi ca si parteneri.

De ce RPG SECURITY?

Analizam nevoile individuale si aplicam o solutie personalizata

 • Companie 100 % Romaneasca.
 • Aceeasi 3 actionari de la infiintarea companiei.
 • Companie cladita in proportie de 95 % din clienti din domeniul privat.
 • Ne bazam pe tehnologie.
 • Peste doua decenii de experienta vin in sprijinul tau.
 • Peste 4.500 clienti sunt cartea noastra de vizita.
 • Gama completa de servicii de securitate.
 • Pentru noi fiecare client este la fel de important si fiecare client are desemnat un manager de cont.
 • Polita de asigurare in valoare de 1.000.000. Euro
 • Parteneriate de durata. Avem in portofoliu clienti ce ne sunt alaturi de mai bine de 20 ani.
 • Cel mai de incredere brand de securitate din Romania.

Misiune

Mai intai intelegem si interpretam nevoia de securitate a clientilor nostri, analizam riscurile ce se pot materializa si apoi construim solutii personalizate, pentru fiecare caz in parte.

Misiunea noastra este aceea de a oferi clientilor nostri alternativa celui mai bun raspuns posibil in fata oricaror amenintari identificate sau neidentificate, astfel incat riscurile la care se expune acesta sa tinda spre zero

Valori

Stabilitate si consistenta – RPG Security Center a generat constant incredere, timp de peste 20 ani. Facem mereu ceea ce spunem si ne respectam promisiunile.

Inovatie si Perseverenta – Oferim solutii personalizate. Pentru ca nevoile de securitate ale clientilor nostri sunt diferite. Pentru ca clientii nostri sunt diferiti. Noi stim ca nu exista solutii  „PLACEBO” in securitate.

Pregatire Permanenta – Suntem alerti! Ne pregatim pentru „N” scenarii, pentru a face fata cu succes unui  „N+1”

Cei mai buni oameni – William Ouchi spunea ca daca vom folosi cei mai buni oameni, motivati, responsabili,  acestia ii vor face fericiti pe clientii nostri. II acordam credit 100%

ECHIPA

Stefan CRIZBOI

FONDATOR

Cu o experienta de peste 30 ani in domeniul securitatii private, dupa multiple experiente reusite atat in cadrul companiilor de securitate dar si ca reprezentant al beneficiarului in relatia cu firmele de paza, Stefan Crizboi este fondatorul si CEO-ul RPG Security.

Nu in ultimul rand, este unul dintre pionierii serviciului de monitorizare si interventie rapida.

Angelica CRIZBOI

Director General

Crezand cu tarie ca leadershipul nu este un titlu sau o pozitie ci mai degraba reprezinta actiune si puterea exemplului, Angelica Crizboi este cofondatorul RPG si CFO-ul companiei inca din 1997.

Cu doua nominalizari OSPA pentru rezultatele deosebite obtinute, Angelica Crizboi are experienta in management si a ocupat functii importante in cadrul unor multinationale renumite avand in departamente financiare si contabile.

George MIHALOVICI

Director Executiv

Reprezentand definitia celor din managementul operational, George Mihalovici ocupa pozitia de Director Executiv al companiei, coordonand intreaga structura de supervizori a RPG la nivel national.

Cu focus pe proceduri si indeplinirea indicatorilor de perfoemanta, George Mihalovici este al 3-lea asociat RPG din 1997.

Flavian Crizboi RPG Security

Un sistem performant de securitate in general, nu este acela care doar raspunde la o amenintare sau la o actiune. In fapt, raspunsul la o amenintare este ultimul atribut al unui astfel de sistem.

Proactivitatea este unul din elementele cheie ale oricarei masuri de protectie care respecta principiile si functiile de baza ale unui sistem de securitate, iar la RPG, orice client este tratat si analizat indepedent, masurile rezultate in urma evaluarii specialistilor nostri fiind 100%  customizate.

Imbinam intotdeauna factorul uman, tehnologia si procedurile intr-un concept de securitate unic, care are in primul rand scopul de a preveni si limita orice tentativa iar in cazul in care aceasta bariera este trecuta, colegii nostri au abilitatile necesare de a interveni in cel mai scurt timp si mai important, in cea mai optima maniera astfel incat rezultatele sa fie cele dorite.

Flavian CRIZBOI

DIRECTOR VANZARI

Cu peste RPG este una dintre cele mai importante companii de securitate

777
Evenimente pe zi
0 min
Timp mediu de interventie
1 mil.
EURO polita de asigurare​
777
Clienti monitorizati

Servicii complete de securitate​