Paza electronica

  • Cresterea nivelul de securitate
  • Optimizarea bugetului de securitate de pana la 25-30%
  • Cresterea eficientei serviciului de monitorizare
  • Preventie si siguranta

Monitorizare EFICIENTA CU functii avansate de analiza video

Incercam prin orice mijloace sa crestem calitatea si randamentul serviciilor de securitate oferite. Paza Electronica este serviciul premium de securitate ce reuseste sa imbine serviciile de monitorizare video, functiile avansate de analiza video cu servere deduicate si serviciul de interventie rapida.

PAZA ELECTRONICA

Ce contine serviciul:

Monitorizare sisteme video si alarmare la efractie

Analiza video / licente / servere de analiza

Program de armare automata

Interventie rapida

Patrulari periodice

Raportare

paza electronica

Cum functioneaza

Serviciul de Paza Electronica este un serviciu de monitorizare video cu functii avansate de analiza imagini ce vine in intampinarea clientilor nostri pentru a creste nivelul de eficienta al serviciului de securitate si scaderea si optimizarea bugetelor de securitate de pana la 25-30%

Am dat si dam dovada de exigenta, fermitate si excelenta. Ne pregatim permanent si ne testam oamenii. Clientii nostri au la dispozitie cei mai buni agenti de securitate de pe piata.

RPG Security prin departamentul sau specializat asigura servicii de inalta calitate in ceea ce priveste paza cu personal calificat si specializat, dotat cu echipament specific aprobat de IGP pentru a face fata oricaror situatii, oferind clientilor sai un grad ridicat de siguranta in orice fel de imprejurari.

Agentii de paza profesionisti, cu inalta calificare in domeniu, cu pregatire fizica adecvata sunt capabili sa rezolve toate situatiile cu care se confrunta pe timpul executarii serviciului de paza.
Pregatirea si instruirea personalului se efectueaza pe baza unor planuri tematice avizate de organele de politie competente, iar periodic acestea sunt supuse verificarilor specifice.

OFERTA PERSONALIZATA

Pentru o oferta personalizata nevoilor dumneavoastra va rugam sa completati formularul de mai jos si in cel mai scurt timp veti fi contactat de catre un reprezentant RPG

Noutati