Adina David:

Ce trasaturi sunt esentiale in acest domeniu pentru a avea succes si a putea face fata cu brio tuturor provocarilor? Care au fost cele mai mari obstacole pe care a trebuit sa le depasiti?

Angelica Crizboi

“Aceasta este vesnica intrebare – de ce ai nevoie pentru a reusi? Nu stiu.

Cu toate ca foarte multi reusesc in domenii variate de activitate, nimeni nu ofera un raspuns general valabil. Sansa, noroc, oportunitate, munca multa, studiu, aplicare, dedicare, etc.

Acestea sunt in general atributele ce inconjoara conceptul de reusita in orice domeniu.

Eu mai adaug tinerete, curaj, dezinvoltura, de multe ori chiar inconstienta, indrazneala, intr-un cuvant putina nebunie. Cand ma uit in urma, la cate am realizat, imi spun ca am fost cu siguranta nebuna in tot ce am facut. Asta vine de la inocenta varstei, de la curaj, de la indrazneala tipica varstei cuprinse intre 20 si 30 ani. Acum cu certitudine ca as face altfel, m-as gandi mai mult, as cantari, as astepta momente potrivite. Cineva spunea: cine gandeste prea mult, nu mai actioneaza. Asta e problema.

Obstacole suplimentare fata de cele obisnuite oricarei afaceri, au fost cele legate de domeniu in care activam, femeie fiind. Lumea in general vede o femeie in orice domeniu, mai putin in securitate. Chiar nu stiu de ce.

Am demonstrat totusi ca viziunea mea si a echipei mele a fost, este si sper ca in continuare sa fie una de succes. De ce? Pentru ca intotdeauna ne punem in pielea clientului. Ne intrebam in permanenta ce i-ar conveni clientului, cam cum am putea sa-l multumim, ce nu l-ar satisface, samd. Si cu un simt critic foarte dezvoltat, analizam ce am facut optim, ce am putea imbunatati, cu ce putem veni nou in piata.”

Sursa: Femei in Afaceri

Interviu realizat de Adina David, PR Assistant Femei in Afaceri