TRANSPORT VALORI

RPG Security va pune la dispozitie mijloace de transport sigure, aprobate de catre autoritatile competente.

RPG Security are ca obiectiv transportul de colete cu o importanta deosebita pentru beneficiari, colete care prin valoarea lor pot reprezenta o atractie deosebita pentru hoti.

RPG Security va pune la dispozitie mijloace de transport sigure, aprobate de catre autoritatile competente, cu ajutorul carora firma sa va asigure transportul:

  • mijloace blindate proprii, aprobate de autoritatile competente;
  • personal propriu, selectat in mod adecvat, pregatit, inarmat in mod corespunzator si avizat de autoritatile competente;
  • polita de asigurare pentru acoperirea riscurilor care deriva din orice tip de pierdere sau dauna, provocata sau cauzata de oricine si din orice motiv.

Valorile transportate trebuie asezate in colete aprobate de Beneficiar si de societatea noastra, sigilate si insotite de documentatia care sa le ateste continutul, semnata de persoana responsabila. Seful echipajului poate sa refuze transportul coletelor care nu indeplinesc aceste conditii.

Echipajul mijlocului de transport valori poate fi insotit de escorta in functie de valorile transportate, de traseu si nu in ultimul rand de situatie.

OFERTA PERSONALIZATA

Pentru o oferta personalizata nevoilor dumneavoastra va rugam sa completati formularul de mai jos si in cel mai scurt timp veti fi contactat de catre un reprezentant RPG

Noutati